Alapanyagok - Csokoládé
A csokoládé hazája Dél-Amerika. Kb. 3000 évvel ezelőtt még fizetőeszköz funkciója is volt a kakaóbabnak. A magas, kb. 50-70%-os kakaótartalmú csokoládékat ritkábban fogyasztjuk. A boltok polcain jellemzően a 30% kakaótartalom körüli csokoládék közül választhatunk. Összetételét tekintve kevés a fehérje és az ásványi anyag tartalma, jellemzően sok benne a cukor és a zsír. Csokoládékonként változó, de akár 10 dkg-ban 500 kcal is lehet. Vizsgálatok szerint közérzet javító  és éberség növelő hatása van.

Csokoládé

Csokoládé (Foto: Astrid Walter, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Zombie - Társaság-szigetek
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a rumokat, az ananász- és citromlevet, a cukorszirupo...
Ünnepi déligyümölcsös puncs - Karácsony
Sütőpapírral béleljünk ki egy 23x23x5 cm- es sütőformát.A joghurtot egyenletesen oszlassuk el a form...