Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Bullanga
A Shaker-t feltöltjük tört jéggel, majd az alapanyagokat hozzáadjuk! Először a Rumot, majd a Passion...
Bullfrog
Jéggel töltünk fel félig egy highball poharat, majd beleöntjük a vodkát, a triple sec-et (vagy a Coi...