Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
B'52
Fogjunk egy kis poharat, és rétegezzük bele az italokat a következő sorrendben: kávélikőr, Bailey's,...
Mai-Tai
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a rumokat, az Amarettót (mandulalikőr), a Red Orange-...