Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Francois Bise
Fogunk egy poharat, és beletesszük a pépesített málnát. Ezután feltöltjük a pezsgővel, és már kínálh...
Pina Con Nada
A turmixba jeget teszünk, majd beleöntjük az ananászlevet, a kókuszszirupot és a cukorszirupot. Az e...