Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Tequila Moonrise
A shakert töltsük meg félig jégkockákkal. Tegyük bele a tequilat, a rumokat, a citromlevet és a porc...
Scorpion
A shakerbe egy pohárnyi jeget teszünk, majd beletöltjük a narancs- és limelevet, a rumokat, a brandy...