Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és ?rölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba f?zzük. Az ?rölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az ?rölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Chablis Cooler
Fogunk egy poharat, és cukorperemet készítünk rá. Ezután beletöltjük a grenadine-t, a citromlevet, a...
Palm Sundae
A turmixba öntjük a baracklik?rt, a kókuszlik?rt, a banánlik?rt, a tropical fruit juice-t és beletes...