Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Blenton
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a vermutot és az Angosturát. Az egészet...
Alfonso I
Fogunk egy poharat, beletesszük a kockacukrot, és rátöltjük az Angosturát. Ezután 1-2 jégkockát tesz...