Alapanyagok - Karalábé
A karalábé a vadkáposzta leszármazottja, az 1500-as évektől ismerik Európában. Tápanyagai és jótékony hatásai nagyon hasonlatosak a káposztáéhoz. C-, B3-, valamint a zöld levelekben A-vitamint is tartalmaz, ezenkívül folsav, kalcium, kálium, vas és kénvegyületek is találhatók benne. Rákmegelőző, antioxidáns és energiaszintnövelő hatású. 100 grammjában 23 kcal van.

Karalábé

Karalábé (Foto: Lawrence Farmers' Market, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Mai-Tai
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a rumokat, az Amarettót (mandulalikőr), a Red Orange-...
4 az 1-hez Martini
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint és a vermutot. Az egészet alaposan össze...