Alapanyagok - Mandula
A mandula Ázsiából származik. Mandulafán terem ez a csonthéjas növény, melynek ismert rokona az őszibarack. Megtisztítás után a mag belső fehér része fogyasztható. Általában sütemények elkészítéséhez szoktuk használni.  Olajat, szénhidrátot és különböző ásványi sókat (kálium, kálcium, magnézium) tartalmaz.
A mandula magja édes és keserű lehet. A termelt, édes magvú fajták papir-, félpapir- és kemény magvúak lehetnek.

Mandula

Mandula (Foto: tiny banquet committee, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Gin sling
A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a gint, a cukorszirupot, a citromlevet és a hideg vizet, majd...
Gentlemen's club
Rendkívül könnyen elkészíthető koktél, tökéletes ital azoknak a férfiaknak, akik úgy gondolják, hogy...