Alapanyagok - Mandula
A mandula Ázsiából származik. Mandulafán terem ez a csonthéjas növény, melynek ismert rokona az ?szibarack. Megtisztítás után a mag bels? fehér része fogyasztható. Általában sütemények elkészítéséhez szoktuk használni.  Olajat, szénhidrátot és különböz? ásványi sókat (kálium, kálcium, magnézium) tartalmaz.
A mandula magja édes és keser? lehet. A termelt, édes magvú fajták papir-, félpapir- és kemény magvúak lehetnek.

Mandula

Mandula (Foto: tiny banquet committee, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Buborékos áfonyalé
Fogjunk egy poharat, és töltsük bele az áfonyalevet, majd a szénsavas ásványvizet. Kever?pálcával ke...
Canadian Sour
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a citromlevet és a szirupot. Az egés...