Alapanyagok - Mandula
A mandula Ázsiából származik. Mandulafán terem ez a csonthéjas növény, melynek ismert rokona az őszibarack. Megtisztítás után a mag belső fehér része fogyasztható. Általában sütemények elkészítéséhez szoktuk használni.  Olajat, szénhidrátot és különböző ásványi sókat (kálium, kálcium, magnézium) tartalmaz.
A mandula magja édes és keserű lehet. A termelt, édes magvú fajták papir-, félpapir- és kemény magvúak lehetnek.

Mandula

Mandula (Foto: tiny banquet committee, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Nyugalom koktél
A meghámozott gyümölcsöket tegyük a turmixgépbe, és mixeljük simára őket. Adjuk hozzá a rízstejet, é...
Nyugtató avokádóital
Mindent megmosva és darabokba vágva tegyünk a turmixgépbe a rízstejjel és a citromlével együtt. Mixe...