Alapanyagok - Narancs
A narancs a citrusfélék csoportjába tartozik. Két fajtája ismert, az édes, kínai narancs és a keser? vagy sevillai narancs, amelyet els?sorban lekvárf?zéshez és narancslik?rökhöz használnak.
Tápanyagok és aktív összetev?k: A-, B6-, C-vitamin, tiamin (B1-vitamin), folsav, magnézium, kálium, foszfor, vas, riboflavin (B2-vitamin), fehérje, cukrok.
Antioxidáns, stresszt?r?, csökkenti a koleszterinszintet, fokozza a vas felszívódását.
Kalóriaértéke (átlagos adagban): kb. 59 kcal.

Narancs

Narancs (Foto: Wgyuri, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
American Glory II
Fogunk egy poharat, 1-2 jeget teszünk bele, majd beletöltjük a narancslevet és a szirupot. Ezeket el...
Céklás-répás nagytakarítás
Mossuk meg a zöldségeket, és vágjuk ?ket kis darabokra. Tegyük ?ket a gyümölcscentrifugába, és prése...