Alapanyagok - Nektarin
Nektárnak hívták a görög istenek italát, innen a nektarin elnevezés.  Tápanyagok és akítv összetevők: C- vitamin, béta-karontin, némi rost, folsav, kálium, foszfor. Antioxidáns, jót tesz az emésztőrendszernek: enyhe hashajtó, gyakorlatilag zsír-és nátriummentes. Ideális táplálék a magas koleszterinszinttől és magas vérnyomsától szenvedőknek. Úgy tartják jót tesz az idegrendszernek és segít megelőzni a degeneratív betegségeket. Kalóriaértéke: nektarinban 60 kcal/ 100 g.

Nektarin

Nektarin (Foto: rageforst, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Grépfrút- és körteital
Vágjunk le egy vékony szeletet az egyik fél grépfrútból és azt vágjuk ketté. Vágjunk pár szeletet a ...
Batidas
A jégdarát, Cachacát (vagy fehér rumot), a cukrot és az előzőleg feldarabolt ananászt turmixba tessz...