Alapanyagok - ?szibarack
Az ?szibarack Kínából ered. Napjainkban a világ ?szibarack termésének körülbelül fele Olaszországból és az Egyesült Államokból származik. Kétféle ?szibarackot kölünböztetünk meg: az úgynevezett duráncit (vagyis amelyiknek a húsa maghoz kötött) és a magvaválót (amelyiknek a húsa könnyedés elválik a magtól). Tápanyagok és akítv összetev?k: C- vitamin, béta-karontin, némi rost, folsav, kálium, foszfor. Antioxidáns, jót tesz az emészt?rendszernek: enyhe hashajtó, gyakorlatilag zsír-és nátriummentes. Ideális táplálék a magas koleszterinszintt?l és magas vérnyomsától szenved?knek. Úgy tartják jót tesz az idegrendszernek és segít megel?zni a degeneratív betegségeket. Kalóriaértéke: ?szibarackban 36 kcal/ 100 g.

?szibarack

?szibarack (Foto: Weaselmfee, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Tango
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a vermutokat, a Curacaot és a narancsle...
El Presidente - Latin-Amerika
A shaker feléig jégkockát teszünk, majd beleöntjük a grenadine-t, a vermutokat és a rumot. Az egésze...