Alapanyagok - Szőlő
A mai szőlő őse a Vitis vinifera, amelyet Kolumbusz vitt magával az Újvilágba. A szőlő tápláló, erősítő és frissítő. Sokkal több aromatikus vegületet tartalmaz, mint bármelyik másik gyümölcs. Tápanyagai: B3-, B6-, E- vitamin, biotin, magnézium, foszfor, réz, vas, szelén és cink. Gyulladáscsökkentő, antioxidáns, rákmegelőző, méregtelenítő és vízhajtó hatású. Kalóriaértéke 60 kcal/ 100 g.

Szőlő

Szőlő (Foto: pizzodisevo, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Vodkatini - Amerikai Egyesült Államok - New York
Fogjunk egy poharat, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat. Keverőpálcával alaposa...
Atlas
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a rumot, a Calvadost, a Cointreau-t és az...