Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a grenadine-t, a citromlevet és a Chartreuse-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután p
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a citromlevet és a szirupot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül feltöltjük a
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a Curacaot. Ezután feltöltjük az italt a pezsgővel. Végül a gyümölcshéjspirállal díszítjük, és már kínálhatjuk is az italt.
A kockacukorra csepegtetjük az Angosturát, majd egy pohárba tesszük. Ezután rátöltjük a pezsgőt, majd a gyümölcsökkel díszítjük, és már kínálhatjuk is. Még érdekesebbé te
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a likőrt, a likőrt és az Angosturát. Az egészet elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután feltöltjük a pez
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a konyakot és a Chartreuse-t. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül még egyszer elkeverjük, a citromhéjat ráresz
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a Heering-et. Ezután feltöltjük a pezsgővel, és óvatosan megkeverjük. Végül a cseresznyét az ital tetejére tesszük, és már kínál
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a konyakot, a Curacaot és az Angosturát. Az egészet alaposan összekeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Végül f
Ugrás a lap tetejére >>