Vissza a főoldalra >> Összesen: 2 oldal
1
2
>
Mossuk meg a zöldségeket, és vágjuk őket kis darabokra. Tegyük őket a gyümölcscentrifugába, és préseljünk belőlük levet. A levet töltsük pohárba, és díszítsük a koriander
Tegyünk félre 1 szál petrezselymet megmosva a díszítéshez. Minden mást megmosva tegyünk a gyümölcscentrifugába, és préseljük ki a levüket. Töltsük át egy pohárba, és dísz
Mossuk meg a hozzávalókat. Távolítsuk el a poréhagyma gyökerét, majd mindent tegyünk a gyümölcscentrifugába, és préseljünk levet belőlük. A levet töltsük pohárba, és dísz
Mossuk meg a répát, a fokhagymát pucoljuk meg. Tegyük őket a gyümölcscentrifugába, és nyerjük ki belőlük a levet, majd ezt töltsük egy pohárba, és díszítsük a csokor petr
A zellert és a kelkáposztát mossuk meg, és vágjuk kisebb darabokra. Gyümölcscentrifugával nyerjük ki a levüket, és töltsük pohárba. Végül szórjuk meg az aprított koriande
Mossunk meg mindent jó alaposan. Mindennek a hagyma kivételével nyerjük ki a levét gyümölcscentrifugával, és töltsük egy pohárba. Szórjuk meg a tetejét az apróra vágott h
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a gyümölcsleveket, és alaposan összerázzuk őket. Az egészet átszűrjük egy pohárba, majd feltöltjük az ásványvízzel. Végü
Mossuk meg a zöldségeket, és tegyük őket a gyömölcscentrifugába. A kinyert levet töltsük pohárba, és díszítsük a félretett petrezselyemszállal.
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Cafe Nero
Fogunk egy pezsgőskelyhet és beleöntjük a Gallianót, majd beleszórjuk a cukrot, és ezt meggyújtjuk. ...
The Sour
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a citromlevet, a cukorszirupot és a whiskyt. A keveré...