Bernardo

» 2 rész gin
» 1/2 rész triple sec vagy Cointreau
» 2 teáskanál citrom
» 2 öntet angostura

Hozzávaló pohár:
A shaker feléig jégkockát teszünk, majd a gint, az angosturát és a Cointreaut hozzáöntjük. Az egészet összerázzuk, egy szűrő segítségével koktélpohárba szűrjük. A koktél díszítéséhez citromolajat használhatunk.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Summer Breeze
A turmixba jeget teszünk, majd beleöntjük a rumot, a gint, a Peach Tree-t, a mangólikőrt, az ananász...
Grass skirt
A jéggel félig töltött shakerbe töltjük a gint, a triple sec-et (vagy Cointreau-t), az ananászlevet ...