Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot és az ananászlevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül az ananásszal díszítjü
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a rumot, a kókuszdiókrémet, az ananászlevet, beletesszük a tojást, és belecsepegtetjük a Cointreau-t. Az egészet alaposa
Fogunk egy poharat, beleteszünk pár jeget, majd beleöntjük a rumot, a citromlevet és a maracujanektárt. Ezeket alaposan összekeverjük, majd felöntjük az italt ananásznekt
Fogunk egy poharat, félig megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a narancslevet, a pálinkát és a Cointreau-t. Ezeket összekeverjük, majd ráöntjük a grenadine-t. Végül a gyüm
Töltsük a boros pohár aljára az ananász sűrétményt!
Utánna a levet is!
Lassan keverjük össze.
Jégkockára csurgassuk a sangriát a rétegzés miatt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a likőröket és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük friss jégre egy pohárba. Végül a gy
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a likőrt, a rumot és az ananászlevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, az Ambont, a likőrt, az ananászlevet és a tejszínt. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy p
Ugrás a lap tetejére >>