Fogunk négy poharat, és kakaókarimát készítünk rájuk. Ezután egy edénybe töltjük a tejet, és hozzáadjuk a forró csokit, a vaníliás cukrot, a fahéjat és a tejszínt. Az egé
Fogunk egy poharat, beletöltjük a rumot, majd hozzáöntjük a forró csokoládét. Ezeket alaposan elkeverjük, majd a tetejére tejszínhabot teszünk. Végül csokireszelékkel dís
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a forrócsokit, a likőröket és a rumot. Az egészet alaposan elkeverjük, majd a tetejére tesszük a tejszínt. Végül a fahéjjal megszórjuk,
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom