Fogunk egy poharat, szódát töltünk bele, majd fogunk egy kanalat, és erről csurgatjuk a pohárba a whiskyt. A lényeg, hogy a két ital ne keveredjen.
Fogunk egy poharat, és a beletöltjük az Amarettot. Erre kanál domború feléről rácsurgatjuk a brandyt. A lényeg, hogy a rétegek ne keveredjenek össze. Ezután már kínálhatj
A Blue Curacaot egy likőrös pohárba tesszük, majd rátöljük a dinnyelikőrt és a citromlevet. Az egészet egy húzásra megisszuk. Ízlés szerint a hozzávalókat össze is keverh
A Gallianot (gyógynövénylikőr) egy likőrös pohárba öntjük, majd erre rétegezzük a Créme de Cacaót. A tetejére tejszínt teszünk, majd egy húzásra megisszuk. A shooter kokt
A dinnyelikőrt egy pohárba tesszük, majd rátöltjük a vodkát és a tojásfehérjét. Az egészet elkeverjük, majd húzóra megisszuk az italt. Ízlés szerint adhatunk hozzá több t
A hozzávalókat egy pohárba egymás tetejére töltjük. A Créme de Menthe-vel kezdjük, majd az eperlikőrt töltjük a pohárba, végül a tetejére a Grand Marniert, mely egy franc
Az eperlikőrt egy pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a dinnyelikőrt és a fekete Sambucát. Végül az egészet egy húzásra megisszuk. A hozzávalók rendkívül izgalmas színk
Fogunk egy jéggel félig töltött shakert, beletöltjük a rumot, a grenadine-t, és az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután a whiskyt és a narancs
Ugrás a lap tetejére >>