A vodkát egy whiskys pohárba öntjük, majd pár szelet chilit teszünk bele. Az egészet egy húzásra megisszuk.
A vodkát be is hűthetjük pár órára egy chilipaprikával, vagy
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a grenadine-t, az Angosturát, a Curacaot és a szirupot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy
A keverőpohárba jeget teszünk, és beleöntjük a Chivas Regalt, a vermutokat és a Grand Marniert (narancslikőr). Az egészet alaposan átkeverjük, majd fogunk egy előhűtött p
Egy likőrös pohárba tesszük a Frangelicót (olasz, mogyoró alapú likőr), majd erre rétegezzük a Benedictinét (zöldfűszeres, konyak alapú ital) és a Bailey's-t. Az egészet
Fogunk egy keverőpoharat, félig megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a vermutot, a gint, a narancskeserűt és a brandyt. Az egészet alaposan összekeverjük, majd egy előre b
Egy likőrös pohárba töltjük a Cointreau-t (vagy a triple sec-et), majd rárétegezzük a tequilát. Ezek tetejére öntjük óvatosan a grenadine-t, végül egy csepp tejet cseppen
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Gallianot és az Amarettot. Az egészet jól összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a konyakot és a likőrt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhatjuk is.
Ugrás a lap tetejére >>