Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Gloria
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a whiskey-t, a Camparit, a vermutot ...
Ananászos-mentás margarita
Fogjunk egy poharat, a peremét kenjük végig egy citromdarabbal, majd mártsuk sóba. A turmixgépbe teg...