Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Gin sling
A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a gint, a cukorszirupot, a citromlevet és a hideg vizet, majd...
Görögdinnyés caipiroska
Fogjunk egy poharat, tegyük bele a lime-ot, a dinnyét, a cukrot és a cukorszirupot, majd ezeket jól ...