Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Raffles Singapore Sling - Szingapúr
A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a gint, a Cherry Brandyt, a triple sec-et, a narancslev...
Gin swizzle
A jégkockával félig töltött shakerbe limelevet, gint, cukrot és angosturát öntünk, majd az ...