Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Viva Villa
Fogjunk egy poharat. Kenjük be a peremét egy limedarabbal, majd mártsuk a porcukorba. A shakert tölt...
Pacific Blue
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a vodkát és a likőröket. Az egészet alapo...