Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Ayran - török joghurtital
A hideg joghurthoz adjuk a vizet és a sót, és alaposan elkeverjük. Eloszlatjuk a poharakban, és...
Vanilla martini
Fogjunk egy shakert, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat. Zárjuk le, ...