Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Pink Pernod
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a Pernodot és a grenadine-t. Az egészet elkeverjük, majd feltöltj...
Kangaroo
A vermutot és a vodkát beletöltjük a keverőpohárba, amelybe előzőleg jeget teszünk, és a hozzávalóka...