Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Carrot Wizz
A turmixba jeget teszünk, majd beleöntjük a paradicsomlevet, a citromlevet, a tormaszószt, és hozzáa...
Gentle Ben
Fogjunk egy poharat. Töltsük fel 2/3-ig jégkockákkal. Erre jöhet rá a narancslé, a tequila, a gin és...