Alapanyagok - Narancs
A narancs a citrusfélék csoportjába tartozik. Két fajtája ismert, az édes, kínai narancs és a keserű vagy sevillai narancs, amelyet elsősorban lekvárfőzéshez és narancslikőrökhöz használnak.
Tápanyagok és aktív összetevők: A-, B6-, C-vitamin, tiamin (B1-vitamin), folsav, magnézium, kálium, foszfor, vas, riboflavin (B2-vitamin), fehérje, cukrok.
Antioxidáns, stressztűrő, csökkenti a koleszterinszintet, fokozza a vas felszívódását.
Kalóriaértéke (átlagos adagban): kb. 59 kcal.

Narancs

Narancs (Foto: Wgyuri, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
John Collins - Hollandia
Fogjunk egy shakert, tegyük tele jéggel, öntsük bele az összes hozzávalót (kivéve az ásványvizet és ...
Virgin Pina Colada
Az ananásznak levágjuk a héját és kivágjuk a torzsás részet. Az összetevőket törtjéggel blenderbe va...