Alapanyagok - Paprika
A piros, sárga vagy zöld húsú paprika a szegfűborssal és a csilivel együtt a burgonyafélék családjába tartozik. Észak-Amerikában őshonos, ahonnan Kolumbusz szállította Európába. A-, C- és B6-vitamint, karotinoidokat és rostot tartalmaz. Antioxidáns, antiallergén, rákmegelőző és stresszűző hatású. Erősíti és megőrzi a látóképességet. 100 grammjában 2-3 kcal van.

Paprika

Paprika (Foto: elavats, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Roger Vergé
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a likőröket. Az egészet elkeverjük, majd feltöltjük a poharat a p...
Cherish
A meggyet turmixoljuk szét, majd az így kapott pépet tegyük pár szem jégkockával és a többi hozzával...