Alapanyagok - Szőlő
A mai szőlő őse a Vitis vinifera, amelyet Kolumbusz vitt magával az Újvilágba. A szőlő tápláló, erősítő és frissítő. Sokkal több aromatikus vegületet tartalmaz, mint bármelyik másik gyümölcs. Tápanyagai: B3-, B6-, E- vitamin, biotin, magnézium, foszfor, réz, vas, szelén és cink. Gyulladáscsökkentő, antioxidáns, rákmegelőző, méregtelenítő és vízhajtó hatású. Kalóriaértéke 60 kcal/ 100 g.

Szőlő

Szőlő (Foto: pizzodisevo, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Bécsi kávé - Karácsony
A habverőt és a tálat tejszín felverése előtt hűtsük be. 1 teáskanál porcukrot és 2/3 bögre habtejsz...
Orange blossom
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a cukrot, a gint és a narancslevet. Az egészet összer...