Vissza a főoldalra >> Összesen: 2 oldal
1
2
>
Mossuk meg a zöldségeket, és vágjuk őket kis darabokra. Tegyük őket a gyümölcscentrifugába, és préseljünk belőlük levet. A levet töltsük pohárba, és díszítsük a koriander
Tegyünk félre 1 szál petrezselymet megmosva a díszítéshez. Minden mást megmosva tegyünk a gyümölcscentrifugába, és préseljük ki a levüket. Töltsük át egy pohárba, és dísz
Mossuk meg a hozzávalókat. Távolítsuk el a poréhagyma gyökerét, majd mindent tegyünk a gyümölcscentrifugába, és préseljünk levet belőlük. A levet töltsük pohárba, és dísz
Mossuk meg a répát, a fokhagymát pucoljuk meg. Tegyük őket a gyümölcscentrifugába, és nyerjük ki belőlük a levet, majd ezt töltsük egy pohárba, és díszítsük a csokor petr
A zellert és a kelkáposztát mossuk meg, és vágjuk kisebb darabokra. Gyümölcscentrifugával nyerjük ki a levüket, és töltsük pohárba. Végül szórjuk meg az aprított koriande
Mossunk meg mindent jó alaposan. Mindennek a hagyma kivételével nyerjük ki a levét gyümölcscentrifugával, és töltsük egy pohárba. Szórjuk meg a tetejét az apróra vágott h
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a gyümölcsleveket, és alaposan összerázzuk őket. Az egészet átszűrjük egy pohárba, majd feltöltjük az ásványvízzel. Végü
Mossuk meg a zöldségeket, és tegyük őket a gyömölcscentrifugába. A kinyert levet töltsük pohárba, és díszítsük a félretett petrezselyemszállal.
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Bronx
Az összetevőket sékerben összerázzuk, majd hűtött pohárba szűrjük....
Hemingway Special
Fogjunk egy shakert, tegyünk bele pár szem jégkockát, majd öntsük rá az összes hozzávalót. Zárjuk le...