Vissza a főoldalra >> Összesen: 2 oldal
1
2
>
Fogjunk egy ír kávéspoharatés melegítsük kissé elő.Öntsük bele a kakaót (forrócsokit),majd a konyakot.Enyhén keverjük össze és ízlés szerint kínáljuk.
Fogunk egy meleg poharat, beletöltjük a rumot és a grenadine-t, majd feltöltjük a forró csokival. AZ egészet alaposan elkeverjük, majd a tetejére tejszínt teszünk. Végül
A Grand Marneirt megmelegítjük, majd egy pohárban összekeverjük a forró csokoládéval. Ezután a tejszínt felverjük, és miután az ital tetejére tettük, már kínálhatjuk is.
A tejszínt keményre felverjük, majd belekeverünk egy bárkanál likőrt és két bárkanál cukrot. Ezt a hűtőben állni hagyjuk. Eközben egy lábosba töltjük a tejet, a likőrt, a
Fogunk egy edényt, beleteszünk hat cseresznyét, a cukrot és kevés vizet. Ezt így felforraljuk, majd áttöltjük egy pohárba. Ezután feltöltjük a kávéval, majd a tetejére te
Forraljuk fel a kardamomterméssel a tejet. A csokoládét adjuk hozzá, és verjük addig habverő segítségével, amíg fel nem olvad. A kardamomterméseket vegyük ki és dobjuk el
Fogunk egy poharat, beletöltjük a forró csokit, majd hozzákeverjük a szirupot. Végül felverjük a tejszínt, a csoki tetejére tesszük, és már kínálhatjuk is.
Fogunk egy poharat, egyharmadáig kávét, és utána ugyanennyi forró csokoládét töltünk bele. Ezután a mézzel és a kardamommal ízesítjük. Végül a folyékony tejszínt is hozzá
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
John Collins
Az összetevőket pohárba jégre töltjük és megkeverjük. Adhatunk hozzá egy pár csepp Angosturát. Díszí...
Wild Ocean
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a szirupot, a likőröket, a tejszínt és az ananá...