Alapanyagok - Mandarin
A mandarinfélék sok C- vitamint és folsavat tartalmaznak, azonban kevésbé savasak, valamint kevesebb káliumot és B-vitamint tartalmaznak, mint a grapefruit vagy a citrom. Tápanyagai a C-, B- vitamin (tiamin), kálium és a folsav. Antioxidáns, a rák ellenszere lehet, csökkenti a koleszterint, javítja a vérkeringést, gyógyítja a fájó torkot. Kalóriaérték: 35 kcal/ 100 g.

Mandarin

Mandarin (Foto: drumsnwhistles, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Pernod Drip
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a Pernodot. Ezután egy szűrőt teszünk a pohárba, amibe belerakjuk...
Buborékos áfonyalé
Fogjunk egy poharat, és töltsük bele az áfonyalevet, majd a szénsavas ásványvizet. Keverőpálcával ke...