Alapanyagok - Mandarin
A mandarinfélék sok C- vitamint és folsavat tartalmaznak, azonban kevésbé savasak, valamint kevesebb káliumot és B-vitamint tartalmaznak, mint a grapefruit vagy a citrom. Tápanyagai a C-, B- vitamin (tiamin), kálium és a folsav. Antioxidáns, a rák ellenszere lehet, csökkenti a koleszterint, javítja a vérkeringést, gyógyítja a fájó torkot. Kalóriaérték: 35 kcal/ 100 g.

Mandarin

Mandarin (Foto: drumsnwhistles, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Mai-Tai
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a rumokat, az Amarettót (mandulalikőr), a Red O...
Crimson sunset
A shaker feléig jégkockát teszünk, majd hozzáadjuk a gint és a citromlevet. Az egészet össze...