Alapanyagok - Mandarin
A mandarinfélék sok C- vitamint és folsavat tartalmaznak, azonban kevésbé savasak, valamint kevesebb káliumot és B-vitamint tartalmaznak, mint a grapefruit vagy a citrom. Tápanyagai a C-, B- vitamin (tiamin), kálium és a folsav. Antioxidáns, a rák ellenszere lehet, csökkenti a koleszterint, javítja a vérkeringést, gyógyítja a fájó torkot. Kalóriaérték: 35 kcal/ 100 g.

Mandarin

Mandarin (Foto: drumsnwhistles, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Jaffa
A turmixba jeget teszünk, majd beleöntjük a narancslevet, és hozzáadjuk a fagylaltot. Az egész...
Blue Bird
Tegyük a jégkockát és a többi hozzávalót a shaker alsó részébe. Helyezzük rá a felső ...