Alapanyagok - Mandarin
A mandarinfélék sok C- vitamint és folsavat tartalmaznak, azonban kevésbé savasak, valamint kevesebb káliumot és B-vitamint tartalmaznak, mint a grapefruit vagy a citrom. Tápanyagai a C-, B- vitamin (tiamin), kálium és a folsav. Antioxidáns, a rák ellenszere lehet, csökkenti a koleszterint, javítja a vérkeringést, gyógyítja a fájó torkot. Kalóriaérték: 35 kcal/ 100 g.

Mandarin

Mandarin (Foto: drumsnwhistles, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Issy Wassy
A turmixba jeget teszünk, majd beleöntjük a tejet, és beletesszük a banánt és a sárgadinnyét. Az egé...
Nyolc után
Hámozzuk meg a gyümölcsöket, vágjuk nagyobbacska darabokra őket, tegyünk férre mindkettőből 1-1 szel...