Fogjunk egy poharat. Töltsük meg félig jégkockákkal. Öntsük rá a Camparit és a vermutot, majd adjuk hozzá a gyümölcsolajokat. Ízlés szerint töltsük fel sz
Mossuk meg a bazsalikomot, és vágjuk le a szárát. Tegyünk félre a díszítéshez néhány levelet, a többit vágjuk fel apró darabokra. Mindent dobjunk a turmixg
Turmixoljuk le a hámozott őszibarackunkat, ennek kb 1 1/2 rész pürének kell lennie. Ezt töltsük át egy pezsgőspohárba, adjuk hozzá a cukorszirupot és végül
Fogjunk egy poharat, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat. Keverőpálcával alaposan keverjük össze, majd tűzzünk bele egy szívószálat
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom