Alapanyagok - Guava
Ennek az apró szemű trópusi gyümölcsnek Mexikó az őshazája. A guava kis, bokorszerű fákon nő. A mirtuszfélék tagja, ide tartozik még a fahéj, a szegfűszeg, a szegfűbors és a szerecsendió is. A guava mind illatát, mind zamatát tekintve finom és gazdag C- vitaminban is, különösen a rózsaszín húsú változata. Natúr-, élőflórás joghurttal keverve a világ egyik legpazarabb csemegéje. Antioxidáns, immunerősítő, méregtelenítő, rákmegelőző. Csökkenti a koleszterinszintet, enyhe hashajtó hatása  is van. Kalóriaértéke: 25 kcal egy átlagos gyümölcsben.

Guava

Guava (Foto: Roshnii, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Mimosa - Olaszország
Hűtsünk be egy poharat. Töltsük bele a narancslevet és a pezsgőt. Enyhén keverjük össze, ma...
El Burro
A turmixba jeget teszünk, majd hozzáöntjük a Kahlúát (kávélikőr), a rumot, a kókuszkrémet...