Alapanyagok - Golgotagyümölcs
Ez a tojás alakú és méretű bíborszínű gyümölcs Krisztus szenvedéseiről kapta a nevét: a tizenkét fehér szirom az apostolokat jelképezi, a piros porzók Jézus sebeire emlékeztetnek, a szirmok "koronája" pedig a szögek és a töviskoszorú. Az édes, aranyszínű gyümölcshús íze a puncséra emlékeztet. Ehető, fekete színű magjait nem lehet elválasztani a gyümölcsvelőtől, csak ha átpasszírozzuk. Ehetjük, úgy mint a dinnyét, pépesíthetjük vagy gyümölcslevet készíthetünk belőle- bármelyik módszert is választjuk, az eredmény finom lesz, növeli energiánkat, javítja hangulatunkat, valamint segítséget nyújt az egészséges bőr és idegek megőrzésében. Kalóriaértéke: 90 kcal egy átlagos méretű gyümölcsben.

Golgotagyümölcs

Golgotagyümölcs (Foto: ballookey, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Blueberry Delight
A shakerbe jeget teszünk, majd beleöntjük a Black Sambucát, a kókuszlikőrt, az eperlikőrt és...
Brazen hussy
A jéggel félig feltöltött shakerbe öntjük a vodkát, a citromlevet és a triple sec-et (vagy a...