Alapanyagok - Mandula
A mandula Ázsiából származik. Mandulafán terem ez a csonthéjas növény, melynek ismert rokona az őszibarack. Megtisztítás után a mag belső fehér része fogyasztható. Általában sütemények elkészítéséhez szoktuk használni.  Olajat, szénhidrátot és különböző ásványi sókat (kálium, kálcium, magnézium) tartalmaz.
A mandula magja édes és keserű lehet. A termelt, édes magvú fajták papir-, félpapir- és kemény magvúak lehetnek.

Mandula

Mandula (Foto: tiny banquet committee, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
First Avenue - USA
Fogjunk egy poharat. Töltsük meg tört jéggel a 2/3-áig. Töltsük rá a Cointreau-t, a sherryt, a Campa...
Shirley Temple
Fogunk egy poharat, amelynek az aljára jeget teszünk, majd beleöntjük a grenadine-t. Végül ízlés sze...