Alapanyagok - Mandula
A mandula Ázsiából származik. Mandulafán terem ez a csonthéjas növény, melynek ismert rokona az őszibarack. Megtisztítás után a mag belső fehér része fogyasztható. Általában sütemények elkészítéséhez szoktuk használni.  Olajat, szénhidrátot és különböző ásványi sókat (kálium, kálcium, magnézium) tartalmaz.
A mandula magja édes és keserű lehet. A termelt, édes magvú fajták papir-, félpapir- és kemény magvúak lehetnek.

Mandula

Mandula (Foto: tiny banquet committee, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Chivas Royal
Előre behűtünk egy pezsgőspoharat, majd félig töltjük jégdarával. Ezután beleöntjük a wh...
Bermuda Rose
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a brandyt, a grenadine-t és a cit...