Alapanyagok - Mandula
A mandula Ázsiából származik. Mandulafán terem ez a csonthéjas növény, melynek ismert rokona az őszibarack. Megtisztítás után a mag belső fehér része fogyasztható. Általában sütemények elkészítéséhez szoktuk használni.  Olajat, szénhidrátot és különböző ásványi sókat (kálium, kálcium, magnézium) tartalmaz.
A mandula magja édes és keserű lehet. A termelt, édes magvú fajták papir-, félpapir- és kemény magvúak lehetnek.

Mandula

Mandula (Foto: tiny banquet committee, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Erdőmester-Julep
Fogjunk egy poharat, tegyük bele a szagosmügét, kissé nyomkodjuk szét, majd öntsük rá a whiskeyt, és...
Naplemente
Beleöntjük az őszibaracklevet a pohárba,majd lassan,a pohár oldalán csurgatva hozzáöntjük a bort. Eg...