Champagne Fraise

» fél bk. eperlikőr
» 12 cl pezsgő
» fél bk. cseresznyepálinka
» 1 eper

Hozzávaló pohár:
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a likőrt és a pálinkát. Ezeket elkeverjük, majd a poharat megforgatjuk, hogy bevonja az oldalát. Ezután feltöltjük a pezsgővel. Végül az eperrel díszítjük, és már kínálhatjuk is az italt.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
French 76
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vodkát, a citromlevet és a szirupot. A...
Andalusia
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a sherryt, a rumot, a konyakot és az Ango...