Champagne Normande

» 1 bk. Calvados
» 1 öntet Angostura Bitter
» fél bk. cukor
» 12 cl brut pezsgő

Hozzávaló pohár:
Fogunk egy hűtött poharat, beletesszük a cukrot, majd rátöltjük a Calvadost és az Angosturát. Ezeket jól elkeverjük, hogy a cukor felolvadjon, majd feltöltjük a pezsgővel a poharat. Végül még egyszer óvatosan elkeverjük, és már kínálhatjuk is az italt.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Whisky Sour - Amerikai Egyesült Államok - Kalifornia
A shaker feléig jeget teszünk, beleöntjük a whiskyt, a citromlevet, a cukorszirupot és a tojás...
Negroni - Olaszország
Fogjunk egy poharat, töltsük fel jéggel. Öntsük rá a gint, a Camparit és a vermutot. Keverő...