» 2 rész whisky » 1 tk. triple sec vagy Cointreau » 1/2 rész cukorszirup » 1/2 rész őszibarack » 2 rész szódavíz
Hozzávaló pohár:
Az őszibarackot félbevágjuk és összetörjük, majd a jéggel félig töltött shakerbe tesszük. Ehhez hozzáadjuk a cukorszirupot, a triple sec-et (vagy a Cointreau-t) és a whiskyt. A keveréket alaposan összerázzuk, majd egy pohárba szűrjük, amibe előzőleg pár jégkockát teszünk. Végül rátöltjük a szódát és már szervírozhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom