Kajszis kávé (4 személy)

» 4-5 kanál kávé
» 4 tk. cukor
» 8 friss kajszibarack
» 4 ek. kajszilikőr
» 125 g tejszín
» 100 g pisztácia
» 4 partinyárs

Hozzávaló pohár:
A kávét megfőzzük, cukrozzuk, majd megvárjuk, amíg kihűl. Eközben a kajszit meghámozzuk, kimagozzuk, és négyet felaprózunk. A felaprózott barackot a likőrben állni hagyjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, a pisztáciát pedig durvára felvágjuk. A barackot, amit nem apróztunk fel, nyársa húzzuk, és a poharakba állítjuk őket. Ezután beletesszük a likőrös barackot, a kávét, majd a tejszínhabot. Ezután a pisztáciát rászórjuk, és már kínálhatjuk is.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Spanish fly - Spanyolország
Fogjunk egy poharat. Töltsük meg tört jéggel. Öntsük rá a tequilat és a sherryt. Lazán keverjük össz...
Addington
Keverőpohárban megkeverjük, szervírozásnál citromhasítékot adunk hozzá, kevés szódavízzel megspricce...