Lexikon - Bólék
A bólét általában borból, francia pezsgőből vagy pezsgőből gyümölcs hozzáadásával készítik. Ajánlott könnyű pezsgőborok használata a készítéskor és soha nem adjunk hozzá jégkockák, mert annak felolvadása vízízűvé teheti a bólét. A pezsgőt javasolt a felszolgálás előtt hozzáadni és ezután már ne keverjük fel. Ha nem szeretnénk, hogy a bólé erős legyen, kevés ásványvízzel öntsük fel.
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
City Slicker
Fogjuk a shakert és megtöltjük félig jégkockákkal. Ráöntjük a brandyt, a triple sec-et (Coi...
Chiquitta
A turmixba jeget teszünk, majd beleöntjük a narancslevet, a tejszínt, a grenadine-t, és hozzáa...