Lexikon - Bólék
A bólét általában borból, francia pezsgőből vagy pezsgőből gyümölcs hozzáadásával készítik. Ajánlott könnyű pezsgőborok használata a készítéskor és soha nem adjunk hozzá jégkockák, mert annak felolvadása vízízűvé teheti a bólét. A pezsgőt javasolt a felszolgálás előtt hozzáadni és ezután már ne keverjük fel. Ha nem szeretnénk, hogy a bólé erős legyen, kevés ásványvízzel öntsük fel.
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Boilermaker
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a sört. Ezután a tetejére töltjük a whiskyt, majd keveré...
Vodka Martini
Egy poharat tegyünk tele jéggel, öntsük rá a vodkát és vermutot, majd alaposan keverjük öss...