Lexikon - Koktélok
A koktélok olyan röviditalok, melyek jellemzően szeszekből, likőrökből, édes- vagy desszertborokból, gyümölcsökből, gyömölcslevekből készülnek, aroma hozzáadásával. Jéghidegen szokták kínálni. Több fajtája is létezik, vannak étkezés előtt és étkezés után fogyasztandók is. A koktélokat keverőpohárban vagy sékerben készítik jég hozzáadásával, de vannak olyan koktélok is, amelyeket közvetlenül a vendégpohárban készítenek el.
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Pink Pernod
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a Pernodot és a grenadine-t. Az egészet elkeverjük, majd fe...
Csokoládés martini
Fogjunk egy tányért, nyomjunk rá némi csokoládészószt, ebben forgassuk meg a poharunk peremé...