Vörös áfonyás- joghurtos puncs - Karácsony

» 1 bögre behűtött alma
» 1/2 bögre finomított kristálycukor
» 1és 1/2 bögre behűtött vörösáfonya- lé
» 1 és 1/2 bögre behűtött citromos víz vagy tonik
» 0,5l vanília fagylalt vagy fagyasztott vaníliás joghurt

Hozzávaló pohár:
A kristálycukrot és az almalevet egy nagy üvegtálban keverjük össze. Kevergessük addig, amíg a cukor fel nem oldódik. Az áfonyalevet és a citromos vizet/ tonikot adjuk hozzá.
A vanília fagylaltból/ vaníliás joghurtból kanalazzunk a puncs tetejére. Fogyasszuk azonnal.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Between the sheets
A shakert töltsük fel félig jégkockákkal. Töltsük rá a brandyt, a rumot, a Cointreau-t és a...
Glad Eye
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Pastist és a likőrt. Ezeket alaposan ...