» 1 bögre behűtött almalé » 1/2 bögre finomított kristálycukor » 1és 1/2 bögre behűtött vörösáfonya- lé » 1 és 1/2 bögre behűtött citromos víz vagy tonik » 0,5l vanília fagylalt vagy fagyasztott vaníliás joghurt
Hozzávaló pohár:
A kristálycukrot és az almalevet egy nagy üvegtálban keverjük össze. Kevergessük addig, amíg a cukor fel nem oldódik. Az áfonyalevet és a citromos vizet/ tonikot adjuk hozzá.
A vanília fagylaltból/ vaníliás joghurtból kanalazzunk a puncs tetejére. Fogyasszuk azonnal.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom