Almaboros puncs - Karácsony

» 2 közepes, piros héjú alma
» 2l almabor
» 1/2 bögre mazsola
» 8 fahéjrúd
» 2 teáskanál egész szegfűszeg
» 1/4 bögre citrom
» citromkarikák
» Narancskarikák

Hozzávaló pohár:
Az almák magházát vágjuk ki, és szeleteljük 1 cm vastag karikákra őket. A szegfűszeget, a fahéjat, a mazsolát, az almakarikákat és az almabort tegyük egy vastag aljú lábasba. Forraljuk fel nagy lángon. A lángot vegyük takarékra és 5- 8 percig gyöngyöztessük, vagy amíg meg nem puhul az alma. A szegfűszeget vegyük ki. A narancs és citromkarikákat, a citromlevet adjuk a folyadékhoz. Öntsük egy üvegtálba a puncsot.
Nagy bögrékbe merjük, jusson mindegyikbe almakarika, mazsola és citrom vagy narancskarika. Szervírozzuk kanállal.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Scots Guard - Skót
A shaker feléig jeget teszünk és beletöltjük a citrom- és narancslevet, valamint a whiskyt és...
Porto Flip
Az összetevőket sékerben összerázzuk, majd hűtött pohárba szűrjük....