Boston Punch

» 1 palack pezsgő,vagy fehér habzóbor (750ml)
» 300 ml almabor
» 150 ml brandy
» 2 teáskanál triple sec ,vagy Cointreau
» 3 rész sötét rum
» 4 rész citrom
» 400 ml szénsavas ásványvíz
» 1 evőkanál cukor
» almadarabok
» jégtömb

Hozzávaló pohár:
Vegyünk egy puncsostálat. Tegyük bele a cukrot és a citromlevet. Kevergessük, míg a cukor teljesen el nem olvad. Adjuk hozzá a rumot és a triple sec-et (Cointreau-t). Helyezzük a tálba a jégtömböt. Öntsük hozzá a brandyt, az almabort, az ásványvizet és a pezsgőt (habzóbort) is. Tegyük bele az almadarabokat (nehogy megbarnuljanak forgasuk meg elötte egy kicsit citromlében) is, keverjük jól össze a puncsot. Poharakba merve, ízlés szerint díszítve kínáljuk.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Forralt vörös áfonyás tea - Karácsony
Tegyük egy lábasba a teafiltereket. Öntsük rájuk a forró vizet, fedjük le és hagyjuk 5 percig állni....
Mai-Tai
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a rumokat, az Amarettót (mandulalikőr), a Red Orange-...