Sára Borbála

» 1 cl vodka
» 1 cl triple sec
» 1 cl feketeribizli-likőr
» 4 cl kékszőlő

Hozzávaló pohár:
A név nem túl meglepő módón a Páromé, akinek készítettem ezt a koktélt (nem nagyon szereti őket, de erre rákattant:) ízre pedig pont olyan, mint amilyen egy Sangria Spanyolországben. Nem itthon, hanem ott, a szülőföldön:)

Amúgy nagyobb tételben készítve ajánlott a hűtött shaker használata; diszítés nem kell, ha pedig nincs feketeribizli-likőr, használható Cappy feketeribizli is, igaz, ekkor alacsonyabb lesz az alkoholtartalma, s érdemes szűrve adni.

Szerző: Semperger Istvá          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Chateau Sarre
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a krémlikőrt és a Maraschinot. Az eg...
El Presidente - Latin-Amerika
A shaker feléig jégkockát teszünk, majd beleöntjük a grenadine-t, a vermutokat és a rumot. Az egésze...