Húsvéti kávé (6 személy)

» 1 pohár tejszín
» késhegyni őrölt ánizs
» 6 ek. Sambuca
» 6 tk. barna cukor
» 6 csésze forró kávé
» 30 kávébab

Hozzávaló pohár:
A Sambucát felhevítjük a cukorral, majd elosztjuk a csészékben. Ezután rátöltjük a forró kávét. A tejszínt az ánizzsal keményre felverjük, majd a kávé tetejére tesszük. Végül a kávészemekkel díszítjük, és már kínálhatjuk is.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Chablis Cooler
Fogunk egy poharat, és cukorperemet készítünk rá. Ezután beletöltjük a grenadine-t, a citrom...
El Burro
A turmixba jeget teszünk, majd hozzáöntjük a Kahlúát (kávélikőr), a rumot, a kókuszkrémet...