Kirschpunch (10 pohár)

» 400 g meggy
» 1 l fehérbor
» 1/8 l fehér rum
» 1 tk. fahéjpor
» 3 szegfűszeg
» 150 g cukor

Hozzávaló pohár:
Fogunk egy lábost, beletesszük a szegfűszeget, a lecsöpögtetett meggyet, a fahéjat, a cukrot, majd beletöltjük a bort, a rumot, és a meggylé egynegyedét. Az egészet felmelegítjük, majd mielőtt felforrna levesszük a tűzről. Végül a szegfűszegeket kivesszük belőle, és már kínálhatjuk is.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Vodka-Tini
A likőrös pohárba töltjük a vodkát és a száraz vermutot, majd az egészet egy húzásra megi...
Icebreaker
Turmixoljunk össze egy pohárnyi jégkockát, a tequilaval, a grapefruitlével, a grenadinenal és ...