Santiago

» 1 1/2 rész fehér rum
» 1/2 rész triple sec vagy Cointreau
» 1 tk. grenadine
» 1/2 rész cukorszirup

Hozzávaló pohár:
A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a rumot, a triple sec-et (vagy a Cointreau-t), a grenadine-t és a cukorszirupot. Az egész keveréket alaposan összerázzuk, és egy előzőleg jéggel feltöltött pohárba szűrjük le. Végül egy pálcikára tűzött koktélcseresznyével díszítjük a koktélt.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Zazarac II
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Pernod-ot, a rumot, a whisky-t, a szirup...
Bennet koktél
A shaker feléig jégkockát teszünk, majd a gint, angosturát, a limelevet és a cukorszirupot rá...