Mossuk meg a zöldségeket, a cékla végét vágjuk le. Tegyünk félre egy szál zellert. Vágjunk apró darabokba mindet. Tegyünk mindent a gyümölcscentrifugába,
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a citromlevet, a szirupot, és hozzáadjuk a tojássárgáját. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszű
A turmixba tört jeget teszünk, majd beletöltjük a citromlevet és a szirupot. Az egészet összeturmixoljuk, majd áttöltjük egy pohárba. Végül felöntjük a sz
Fogunk egy edényt, beletöltjük a szőlőlevet, a szirupot és a fűszereket, majd az egészet felhevítjük. Ezt eloszlatjuk a poharakban, majd ízlés szerint mézzel
A gyümölcsöket feldaraboljuk, és egy tálba tesszük. Hozzáöntjük a gyümölcslevelet, majd ízlés szerint cukrozzuk, és tálalás előtt hűlni hagyjuk.
Vágjuk le a póréhagyma gyökerét, a zöldjét meghagyhatjuk. A gyömbért meghámozva és az almát megmosva és feldarabolva a hagymával préseljük le gyümölcsce
Hámozzuk meg a hozzávalókat, és tegyük őket a gyümölcscentrifugába. A kipréselt levüket töltsük egy pohárba, és ízlés szerint díszítve kínáljuk.
Fogjunk egy edényt, tegyük bele az apróra vágott gyömbért és a vizet. 10-15 percig alacsony lángon főzzük. Adjuk hozzá a mézet, és még pár percig folyamato
Ugrás a lap tetejére >>