Vissza a főoldalra >> Összesen: 3 oldal
<
1
2
3
A turmixba néhány kanál tört jeget teszünk, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket, a pürét, a citromlevet és a savót. Az egészet jó alaposan összeturmixoljuk, majd áttöltjük egy
A turmixba tesszük a pürét, a mézet és a tojásokat, majd hozzáöntjük a gyümölcsleveket. Az egészet összeturmixoljuk, majd eloszlatjuk a poharakban, és már kínálhatjuk is.
Mossuk meg a hozzávalókat, majd dolgozzuk át őket a gyümölcscentrifugán. A kinyert levet öntsük egy pohárba, és díszítsük zellerszállal és citromkarikával.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhatjuk is.
Az összes gyümölcs (kivéve a szőlő) és a sárgarépa levét kifacsarjuk, és egy pohárba töltjük. Ezután hozzákeverjük a szőlőt és a paradicsomot, majd kínálhatjuk is.
Mossuk meg a hozzávalókat, és gyümölcscentrifugán keresztül nyerjük ki a levüket. Töltsük egy pohárba a levet, és díszítsük az uborka karikával. Szívószállal kínáljuk.
Mindent mossunk meg, és tegyük apróra vágva a gyümölcscentrifugába. A kinyert levet töltsük egy pohárba. Petrezselyemszállal díszítve kínáljuk.
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Pink Tequila
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tequilát, a vermutot és a grenadine-t. Az egé...
Pathetic
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a Camparit, a Curacaot és a vermutot. Az ...