A kávét megfőzzük, és ízlés szerint cukrozzuk. Miután kihűlt, tegyük hűtőbe, majd töltsük kevés jégre egy pohárba. Végül öntsük hozzá a konyakot, ke
Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele, majd hozzáöntjük a kávét. Ezután beletöltjük a konyakot, a Maraschinot és az Angosturát is. Az egészet alaposan össze
Fogunk egy lábost, beletöltjük az Armagnac-ot, a citromlevet és beletesszük a cukrot. Az egészet annyira megmelegítjük, hogy a cukor felolvadjon, majd a pohárba
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a konyakot, a likőrt és a szirupot. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. E
Fogunk egy poharat, beletöltjük a konyakot, majd megszórjuk a cukorral és a kávéval. Végül a pohár szélére tűzzük a héj nélküli citromszeletet, és már k
Fogjunk egy füles poharat,melegítsük egy kicsit elő.Öntsük bele a konyakot és a kávét (ízlés szerint cukrot is).Tetejét díszítsük tejszínhabbal és szórj
Fogunk egy poharat, beletesszük a cukrot és a meleg borpárlatot. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a forró kávéval. Az egészet addig keverjük, amíg a cukor t
Ugrás a lap tetejére >>