Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vermutot, a gint, a rumot és a narancslevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kí
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a likőrt és a rumot. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba néhány jégkockára. Ezután feltöltjük a n
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a gint, a rumot és a narancslevet, és az egészet alaposan összerázzuk. Ezután egy hosszúitalos pohárba átszűrjük az ital
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a likőrt, a narancslevet, és hozzáadjuk a tojásfehérjét. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba.
Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele kb. a feléig, majd beletöltjük a tequilát, a Gallianót és a narancslevet. Díszítéshez narancskarikát és keverőpálcát használunk. A
Fogunk egy jéggel félig megtöltött shakert, és beletöltjük a borpárlatot, a Cointreaut és a narancslevet. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a narancslevet, a Maraschinot és a Falernum-ot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss jégre egy pohárb
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a rumot, a brandyt, a Cassist, a narancslevet, és hozzáadjuk a cukrot. A egészet alaposan összerázzuk, majd áttöltjük eg
Ugrás a lap tetejére >>