Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a rumot és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan elkeverjük, majd friss jégre egy pohárba átszű
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a citromlevet, az ananászlevet, a nektárt, a cukrot és a Maraschinot. Az egészet alaposan összerá
Fogunk egy tálat, és beletöltjük a tejet, a rumokat, a gyümölcslevet, a tejszínt és a cukrot. Az egészet alaposan elkeverjük, hogy feloldódjon a cukor, majd be
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a whiskyt, a Drambuie-t, a vermutot és a narancslevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy po
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gyümölcsleveket, a Calvadost és a Créme de Cassis-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük
Mossuk meg, magozzuk ki és pucoljuk meg a hozzávalókat. Tegyünk félre egy karika uborkát és narancsot a díszítéshez. Daraboljuk fel az összeset, és tegyük a
Sikáljuk és tisztítsuk meg a céklát. Negyedeljük fel. Zöldségcentrifugával a fele mennyiséget dolgozzuk fel. Ezt a folyamatot ismételjük meg a gyömbérrel é
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vodkát, a narancslevet, a citromlevet és a Benedictine-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss jé
Ugrás a lap tetejére >>