Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött pohárba szűrjük. Díszítsük koktélcseresznyével.
Egy pohárnyi jeget teszünk a shakerbe, majd hozzáöntjük a whiskeyt, a vermutot és az angosturát. A keveréket óvatosan összerázzuk, és egy pohárba töltjük.
Az összetevőket sékerben jéggel összerázzuk, majd sóval crustázott pohárba szűrjük. Díszíthetjük limekarikával. (Crustázás = lime-al, citrommal vagy nara
Fogjunk egy poharat, kenjük végig a limedarabot a peremén, majd mártsuk sóba. A shakert töltsük meg félig jégkockával, adjuk hozzá a limelevet, a tequilat, a t
Fogjunk egy poharat, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat, valamint a narancsgerezdet is tegyük bele. Keverőpálcával alaposan keverjük ö
Fogjunk egy shakert, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat. Zárjuk le, és jó alaposan rázzuk össze. Az így kapott keveréket leszűrve ö
Az összetevőket pohárba töltjük és óvatosan megkeverjük. Díszíthetjük narancshéjspirállal.
Hűtsünk be egy poharat. Töltsük bele a narancslevet és a pezsgőt. Enyhén keverjük össze, majd adjuk hozzá a narancsolajat. ( Ha Grand Mimosa-t készítünk, akk
Ugrás a lap tetejére >>