Vissza a főoldalra >> Összesen: 5 oldal
<
1
2
3
4
5
>
Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a Camparit, a gint és a vermutot. Az egészet alaposan elkeverjük, majd kevés jégre egy pohárba áttöltjük. Végül a naranccsal dísz
Fogunk egy poharat, beletöltjük a csokoládélikőrt, erre rátöltjük a rumot, majd ennek tetejére öntjük a tejszín likőrt. Ezután már kínálhatjuk is ezt mutatós rétegzett i
Fogunk egy poharat, és tört jeget teszünk bele. Erre rátöltjük a likőrt, majd erre a brandyt. Az italokat nem keverjük össze, hanem egyből így kínáljuk.
Fogunk egy poharat, és a beletöltjük az Amarettot. Erre kanál domború feléről rácsurgatjuk a likőrt, a whiskyt, majd erre a vermutot. A lényeg, hogy a rétegek ne keveredj
Fogunk egy poharat, és a beletöltjük az Amarettot. Erre kanál domború feléről rácsurgatjuk a brandyt. A lényeg, hogy a rétegek ne keveredjenek össze. Ezután már kínálhatj
A hozzávalókat egy pohárba egymás tetejére töltjük. A Créme de Menthe-vel kezdjük, majd az eperlikőrt töltjük a pohárba, végül a tetejére a Grand Marniert, mely egy franc
Az eperlikőrt egy pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a dinnyelikőrt és a fekete Sambucát. Végül az egészet egy húzásra megisszuk. A hozzávalók rendkívül izgalmas színk
A Tia Mariát (kedvelt rumfajta), a barna rumot és a Jack Daniel's-t egy pohárba töltjük, ízlés szerint össze is keverhetjük a hozzávalókat. Végül az egészet egy húzásra m
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Andy Williams
Fogunk egy poharat, amelybe jeget teszünk, majd beletöltjük a tonikot, a limelevet és belecsepegtetj...
Chivas Manhattan
A keverőpohárba jeget teszünk, és beleöntjük a Chivas Regalt, a vermutokat és a Grand Marniert (nara...