Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a gint, a vermutot és a Benedictine-t. Az egészet jól elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Vé
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a vodkát, a pálinkát és a Maraschinot. Az egészet jól elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba.
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, beletöltjük a vodkát, a Maraschinot és a pálinkát. Az egészet jól elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Vég
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a brandyt, a sherryt és a cseresznyelikőrt. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrjük
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a vermutot és a Marsalát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd egy hideg pohárba átszűrjük. V
A hozzávalókat egy likőrös pohárban egymásra rétegezzük úgy, hogy a Créme de Cacao kerül a pohár aljára, rá a dinnyelikőr, majd végül a Bailey's-t. Vég
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a gint, a vermutot, a triple sec-et és az Orange Bittert. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrjük
A Martini a koktélok királya, elkészítése mégis nagyon egyszerű.
A gint és a vermutot egy jéggel töltött keverőpohárba öntjük, majd elkeverjük a hozzáva
Ugrás a lap tetejére >>