A szőlőszemeket megmossuk, majd egy bólés tálba tesszük. Hozzáöntjük a citromlevet, a borpárlatot, a bort, majd megszórjuk cukorral, és így állni hagyjuk 1-
A szőlőszemeket kimagozzuk, meghámozzuk, és elfelezzük őket. Fogunk egy bólés tálat, beletesszük az előkészített gyümölcsöt, majd beletöltjük a szőlől
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a citromot, majd hozzákeverjük a teát, a citromlevet, a rumaromát és a szirupot. Így állni hagyjuk néhány órát. Ezután
Fogunk egy lábost, beletesszük a fűszereket és a gyümölcshéjat, majd hozzátöltjük a bort. Az egészet felforrósítjuk, majd egy tűzfogót fektetünk az edény
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük a megtisztított, felaprított ananászt és a szamócát. A gyümölcsökre rátöltjük a bort, óvatosan elkeverjük, majd n
A mügét megtisztítjuk, majd egy éjszakára állni hagyjuk, hogy kicsit megfonnyadjon. Másnap fogunk egy bóléstálat, beletesszük a narancsot, a mügét, és belet
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük az összes gyümölcsöt. Ráöntjük a citromlevet és a rumot, majd összekeverjük, és 1 órát állni hagyjuk. Ezután bel
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük a körtét. Megszórjuk a cukorral, majd leöntjük a citromlével és az eszenciával, és 3-4 órát állni hagyjuk. Ezután
Ugrás a lap tetejére >>