Fogunk egy bóléstálat, beletesszük az uborkát, majd erre a citromot, és az egészt megszórjuk a cukorral. Ezután egy üveg bort rátöltünk, és néhány órát
Fogunk egy bólés tálat, és belerakjuk a gyümölcsöket, a mazsolát, a cukrot és a borpárlatot, majd egy órára a hűtőbe tesszük. A teákat leforrázzuk, majd
A citromhéjából spirált csinálunk, és a bólés tálba tesszük. Ráöntjük a fehérbort, majd 20 percre hűtőbe tesszük. Ezután hozzáöntjük a pezsgőt is,
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a málnát és a lime-ot, majd megszórjuk a cukorral, és fél órát állni hagyjuk. Ezután hozzákeverjük a bort, majd a pezsg
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük az összes gyümölcsöt. Ráöntjük a likőrt, majd néhány órát állni hagyjuk. Ezután feltöltjük a borral és a pezsg
A kajszit leforrázzuk, meghámozzuk, kimagozzuk, majd felszeleteljük. A dinnyét elnegyedeljük, kimagozzuk, majd kis golyókat vájunk ki belőle. Minden gyümölcsöt
Fogunk egy bóléstálat és beletesszük a citromhéjspirálokat. Erre rátöltjük a bort és a pezsgőt, majd állni hagyjuk. Tálalás előtt a gyümölcshéjspirálo
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a citromhéjat, majd rátöltjük a bort, és állni hagyjuk. Ezután feltöltjük a pezsgővel és az ásványvízzel, az egészet
Ugrás a lap tetejére >>