A szedret megmossuk, pürésítjük, majd a turmixba tesszük. Hozzáadjuk a cukrot, majd a tojáslikőrt és a kefírt, és az egészet jó alaposan összeturmixoljuk. E
Tegyük a golgotagyümölcs húsát és a megpucolt narancsot és limeot a turmixgépbe, és mixeljük össze. Adjuk hozzá a joghurtot, és keverjük pépesre. Ha túl s
Jól mossuk meg a gyümölcsöket. A kivit meghámozva, a barackot és a szilvát magtalanítva vágjuk apró darabokra. Tegyünk félre egy szilvaszeletet díszítéshez
Fogjunk egy poharat és tegyünk bele pár szem jégkockát. Mossuk meg a szilvát és a szőlőt, majd gyümölcscentrifugával nyerjük ki a levüket. Töltsük a levet
A szőlőszemeket megmossuk, majd egy bólés tálba tesszük. Hozzáöntjük a citromlevet, a borpárlatot, a bort, majd megszórjuk cukorral, és így állni hagyjuk 1-
A szőlőszemeket kimagozzuk, meghámozzuk, és elfelezzük őket. Fogunk egy bólés tálat, beletesszük az előkészített gyümölcsöt, majd beletöltjük a szőlől
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a citromot, majd hozzákeverjük a teát, a citromlevet, a rumaromát és a szirupot. Így állni hagyjuk néhány órát. Ezután
Hámozzuk meg a gyümölcsöket, és tegyük bele a turmixgépbe kisebb-nagyobb darabokban, és öntsük rá a szójatejet. Adjuk hozzá a lucernacsírákat, de tegyünk
Ugrás a lap tetejére >>